omgeving martinovo

Natuurwandelen in de Balkan

Een drukke tijd achter de rug of even weg uit de dagelijkse beslommeringen?

Dan is het de tijd voor ontspanning en onthaasten.

We bieden u een 5 – 7, of 10 daags wandelarrangement aan, met als thema: Rust, Ruimte, Stilte en Natuur rondom het bergdorp Dulgi Del, in het noordwesten van Bulgarije. De tochten verschillen per dag van route, waarbij u zelf het tempo bepaald. Het gaat niet om grote afstanden, maar om de plek te ontmoeten waar u zich prettig voelt.

Een meditatie op een groene berghelling, met alleen de vogels, het stromen van de rivier, de schaapsherder met zijn kudde op de dagelijkse route of rustig grazende paarden. Wandelend over oude Romeinse paden. Genieten van een weergaloos uitzicht. Ervoor zorgen dat je innerlijke lichaam tot rust komt. En juist dát moment zorgt ervoor dat je energie weer gaat stromen. Hoofd en lichaam vrij kunnen maken om helemaal tot jezelf komen.

Naast de Rust, Ruimte, Stilte en Natuur bieden we u een verblijf aan in een klein familiehotel in het dorp, Eenvoudig, met toilet en douchegelegenheid op elke kamer.

Iedere dag is er een gids uit de regio aanwezig.

!

Dulgi Del ligt in de Balkan. Een fantastische, lange reeks aan oneindige bergketens. Een ongerepte natuur.
Deze omgeving behoort tot één van de schoonste gebieden van Europa. De schoonheid en zuiverheid van deze regio biedt een grote variatie aan flora en fauna.

Het landklimaat zorgt voor korte strenge winters en lange warme zomers.

Bij een 10-daags verblijf is er de mogelijkheid te overnachten in een Orthodox klooster Chiprovtsi manastir (zie foto`s). Een ervaring die je naar ons idee gevoeld moet hebben. De serene stilte brengt je ongetwijfeld in een diepe nachtrust.

De prijzen zijn all-in; vervoer van en naar vliegveld of station, overnachtingen, eten en drinken, gids en bagagevervoer.

Is uw belangstelling gewekt, dan heten wij u van harte welkom in Dulgi Del !

De arrangementen zijn exclusief vliegreis (WIZZAIR Eindhoven-Sofia) of treinreis (Interrail) en onvoorziene kosten.